MOD DE PREPARARE
Gulaș cu carne de porc și legume este un preparat gustos și extrem de ușor de pregătit. Este un fel principal de mâncare pe care îl poți găti în cantități mai mari, în aer liber la ceaun, dar și în porții mici. Mai jos îți spunem rețeta pas cu pas de gulaș cu carne de porc și legume!
Cum faci gulaș cu carne de porc și legume:
1. Carnea se spală şi se taie cuburi de 5cm. Se prăjeşte în untura, apoi se adaugă ceapa şi usturoiul tocate mărunt. Se condimentează cu sare, piper, ardei iute cayenne si oregano, se stinge cu vin îndoit cu apă calduta (adica 300ml de lichid ), şi se lasă să fiarbă înăbuşit pentru 50-60 minute.
2. Între timp, continuăm prepararea gulașului cu carne de porc și curățăm cartofii, morcovii şi ţelina, îi spalăm și îi tăiem în cubuleţe. Se pune totul peste carne şi se lasă să fiarbă inca 20-25 minute la foc mediu.
Se adaugă apoi rosiile pisate sau date pe razatoare, ardeiul gras tăiat fideluţă . Se mai lasă pe foc 10-15 minute şi se potriveşte la gust cu sare şi piper.
Acum rețeta de gulaș cu carne de porc și legume este gata pentru servit. Se ornează cu pătrunjel verde şi se serveşte imediat. Poftă bună!